Welkom bij ons vakantiehuis
in het hart van de Belgische Ardennen !

Kom en ontspan in de rustige dorpsdeel Xhignesse


Wij verwelkomen u in ons grote huis de "La Grange de David" aan Xhignesse, kleine dorp van Belgische Ardennen gelegen in de stad Hamoir en dicht bij Aywaille, Durbuy. Ferrières spa Francorchamps...

In eerste instantie onze cottage, zul je een prachtige streek, de prachtige landschappen van devolgens de wandeltochten in onze lieve Ardennen,... evenals vele sportieve activiteiten, zoals kajakken, bergbeklimmen, golf, tennis, Paardrijden, Fietsen, etc.

Een toegankelijke huisje heeft uitgeschakeld

Mensen met een mobiliteitshandicap (PMR) kunt volledig genieten van hun verblijf in de Ardennen, maar ook in de provincie Luik in België, via de ontwikkeling van de infrastructuur op hun voornemen.


Een grote en comfortabele kamer op de begane grond is speciaal gewijd aan hen. Ze is begiftigd met brede openingen en uitgerust met een privé badkamer tot aangepaste toiletten.

Een klein, mooi dorpje in het hart van de Ardennen

Onze charmante gehucht en haar herderlijk instellen, typisch voor onze Belgische Ardennen, zal u verleiden en brengen u de gemoedsrust om volop te genieten van uw verblijf.

De mooie kerk van St-Pierre de Xhignesse, gerangschikt van belangrijkste erfgoed van Wallonië, grenst aan het huisje. Snel, u zal kunnen soms bijwonen van concerten van klassieke muziek, jazz of chanson, en bewonder kunsttentoonstellingen.

Latitude 50.26.328 - lengte 005.32.644

% CARTEMAP2%